Öland och Havet

Just nu befinner vi oss på Öland i köpingsvik där vi hälsa på våra goda vänner. Vi har legat vid havet och gottat oss hela långa dagen i det underbara vädret. Vi stannar över i deras husvagn och spenderar också morgondagen här på Öland. Nova har badat i havet för första gången, det var kallt i början men sen satt hon i vattnet pch plaskade, sanden var allra roligast enligt vår lilla tjej. Vi har gjort så himla mycket dessa veckorna Anders har varit ledig. Har massor att berätta och fina bilder att visa men det får bli när Anders börja jobba och tiden finns igen!


Ullared

Idag tar vi och packar ihop och åker hemåt Småland igen. Vi tar vägen om Ullared och handlar lite behövliga saker. Ullareds våtservetter är dem bästa tycker vi, ett märke dem har är kanon och så är dem billiga också. Så vi ska fylla på ett rejält lager till oss och Novas kusin Ines som kom till världen för två veckor sedan ska också få ett rejält gäng då de också tycker om dem. Hoppas ni får en bra dag! Kram


Seeeemester!!!

Vår semester har med sambo/pappa börjat kanon, vi har haft snart 3 veckor tillsammans och knappt varit hemma något alls så underbart. Vi har haft Anders fina vän från Stockholm här en hel vecka så otroligt roligt en sån fin människa. Vi har umgåtts med alla våra fina vänner och släckt, haft dop för min fina gudson/brorson och 2 årskalas, tosselilla har vi besökt med med min lillebror som fick följa med och då passade vi på att hälsa på en nära vän till oss i Ystad som hade en fin stuga där med sin släckt, jag och Anders har varit ensama i Göteborg och shoppat pch gått på Madonna konsert som fick mycket kritik av media men av oss fick den högt betyg då hon var grym och att få se en världsartist var stort då hon ör så upp i åren men ändå har kropp,röst och utstrålningen kvar. Just nu är vi hos Anders släckt då vi hAf det jätte mysigt. Vi har övernattat hon gammel moster en natt och nu är vi hos Anders kusins familj vi har varit i tygäffär där jag hittade jätte fina tyger jag ska sy kläder av till Nova idag har vi varit vid havet och ätit min största glass någonsin. Imorgon åker vi hem och tar vägen om Ullared, äntligen får jag med Anders dit.


RSS 2.0