Lång natt

Kvällen och natten blev jobbig. Vi hade superbra läkare som undersökte henne från topp till tå. Hon fick inhalera luftrörsvidgande och adrenalin och så fick hon kotisontabletter. Läkaren misstänkte lunginflammation då hon lät pipig men efter mycket lyssningar tyckte han ändå att det lät bra. Febern skyhög så läkaren ville inte släppa hem oss förrän vi mätt syresättningen. Som vi försökt med när vi kom in tidigare på kvällen men hon vägrat. men doktorn fixade det galant efter lite skrik var det inte så farligt. Syresättningen låg under normalt så vi fick besked om inläggning men då kom två sköterskor och gjorde om det för att det kan vara dålig kontakt ibland. Då fick dem över den så att hon kunde få åka hem. Det ville vi men vi skulle kolla henne hela natten om hon blev värre. Nu i efterhand ångrar vi lite att vi åkte hem för hon var hysterisk hela natten skrek oavbrutet och inget vi gjorde hjälpte. Kan varit alla medicinerna hon fick och oroligheter.
Nu på morgonen ringde första läkaren från vårdcentralen och undrade hur det var med vår tjej då hon var så risig igår. Vi bollade fram och tillbaka och vi ska ha noga koller på henne så hon inte blir värre.
Barnsjukvården är helt suverän och vilka underbara barnsjuksköterskor och doktorer vi haft. Så underbart att första läkaren ringde hon har verkligen haft vår lilla tjej i tankarna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0